Direct inschrijven
Bel ons

Voeding bij angst en stress

XL-combinatie MindTuning™ en HealthTuning™

Voedingsadviezen en supplementen  bij angst en stress

Waarom HealthTuning™?

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom hebben wij naast MindTuning™ HealthTuning™ ontwikkeld. Een methode waarbij we middels voedingsadviezen en supplementen de biologische processen in lichaam en geest ondersteunen. En dat op zo’n manier dat je volledig in balans komt.

MindTuning™ in combinatie met HealthTuning™ is de XL-combinatie om het eigen herstelvermogen  te mobiliseren. We hebben de kennis en ervaring om dat effectiever en sneller voor elkaar te krijgen dan welk andere methodiek dan ook.

Een training van 1 dagdeel is voldoende om je te leren hoe je op de juiste manier met voeding en supplementen omgaat bij angst en stress. Het profijt is levenslang! Je voorkomt daarmee klachten als uitputting, angst, stress en zelfs burn-out die mede veroorzaakt worden door het niet goed verzorgen en onderhouden van je lichaam.

Beste oplossing

De beste oplossing biedt de training ‘Voeding en supplementen bij angst en stress’ in combinatie met een van onze Burn-out – Angst – Stress | BAS-trainingen. Bijvoorbeeld door het volgen van deze training in de ochtend voorafgaand aan de tweede Burn-out – Angst – Stress | BAS-trainingsmiddag. Natuurlijk kan ‘Voeding en supplementen bij angst en stress’ ook als losse cursus worden gevolgd.

De training wordt gegeven door Judith Rolf. Zij is persoonlijk opgeleid door Pieter Frijters. Judith probeerde jarenlang  tevergeefs om van paniekaanvallen en chronische hyperventilatie af te komen.  Totdat zij bij Pieter Frijters terecht kwam. Hij leerde haar om voortaan vrij en ontspannen door het leven te gaan. Judith volgde de opleiding voeding en diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. En studeerde bij MindTuning™ af op het onderwerp ‘Voeding bij angst en stress’.

Investering

Je investering voor deze cursus bedraagt 189,-.\

Judith over burn-out-en-voeding in het Vakblad voor de Natuurgeneeskundige

Lees hier de blogs van onze voedingsdeskundige Judith

Video’s

Judith Rolf over voeding bij angst & stress


Direct inschrijven

Door wie

Judith Rolf

Judith probeerde jarenlang  om van paniekaanvallen en chronische hyperventilatie af te komen. Niets hielp en uiteindelijk verloor ze dankzij haar klachten zelfs haar baan.

Geïnspireerd door de bestseller ‘Van fobie naar vrijheid’  van Pieter Frijters, bezocht zij een MindTuning™-seminar.  Dat hielp en ze besloot te gaan leven volgens de principes uit Pieters tweede boek, ‘Meester over je gedachten’.

Judith deed haar afstudeeronderzoek ‘Voeding bij angst en stress’ voor de opleiding voeding en diëtetiek aan de Haagse Hogeschool bij MindTuning™. En zag haar droom -werken voor Pieter Frijters- in vervulling gaan. Zij helpt mensen met angst- en stressklachten door ze de juiste ondersteunende voedings- en supplementenadviezen te geven.

Judith geeft workshops van een halve dag Voeding bij angst en stress  Deze workshop is als BONUS gratis te volgen bij een Burn-out – Angst – Stress | BAS-training, maar kan ook tegen betaling los gevolgd worden.

Referenties

Prachtige bewustwording

Wat een prachtige bewustwording deze workshop!! Trudy Spruijt 

Helder beeld

Deze workshop gaf mij zo’n helder beeld m.b.t. relatie & voeding! Aan de slag, zin in. Mind/body Hanneke Mennens 

Voeding bij angst & stress: Duidelijk en nuttig

Voeding bij angst en stress is een bijzonder duidelijke en nuttige cursus. Het heeft me veel inzichten gegeven over het belang van voeding bij stress. Eduard Maatman, mede-eigenaar Maatman Accountants

Goede tip voedingsdeskundige

Ik wil jullie bedanken voor de leuke/goede training. Heb er veel van opgestoken. Mijn belangrijkste vooruitgang heb ik echter geboekt met de tip van de voedingsspecialiste. Zij heeft ons aangeraden een magnesium/taurine supplement te slikken. Ik ben hier mee begonnen en moet zeggen dat het mij enorm helpt. Nooit gedacht dat ik last had van een magnesiumtekort. Veel dank dus, echt super!!! Johan 

Gratis TIPS ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.