Bel ons

Persoonlijk Consult

Het is mogelijk om een persoonlijk consult met Nic Oosterveer te boeken.
Ook een exclusief Master consult met Pieter Frijters is mogelijk.
Een sessie duurt gemiddeld 2.5 uur.

Advies

Pieter Frijters: gaat het om angst, stotteren of burn-out dan adviseer ik 2 x één persoonlijke sessie van 2.5 uur.

Voor het aanscherpen van visie, het nemen van belangrijke beslissingen of om bepaalde zaken helder te krijgen op zakelijk en persoonlijk terrein zijn 1 of 2 sessies voldoende.

Persoonlijk consult tarief Nic Oosterveer

Eén sessie van gemiddeld 2.5 uur met Nic Oosterveer bedraagt  € 1.140,- excl. btw.

Een exclusief Master consult met Pieter Frijters

Eén sessie van gemiddeld 2.5 uur met Pieter Frijters zelf bedraagt € 1.450,- excl. btw.

Neem gerust je partner mee.

Gastspreker

Pieter Frijters is gespecialiseerd in onderwerpen als: natuurlijk leiderschap, persoonlijk leiderschap, assertiviteit, burn-out en preventie hiervan, masterclasses presenteren, snelwerkende psychologische oplossingen, de wet van invloed, sneller leren.

Vanaf € 5.900,- tarief: Vraag naar de voorwaarden (0182 612345)

VIPcoaching

Heb je haast met de oplossing van je probleem en wil je binnen 10 dagen een Master consult van Pieter Frijters? Onder bepaalde voorwaarden is dit mogelijk. Bel ons gerust voor meer informatie.

Contact met Pieter Frijters:
LinkedIn van Pieter
pieter@mindtuning.nl
0182 612345

Videoreferenties

TU student in 2 persoonlijke sessies verlost van eetstoornis

Wat leerde auteur/ illustratrice Lou Niestadt van Pieter Frijters?

Dr. Freek Vonk over MindTuning:

”Toen ik een training volgde bij Pieter Frijters, ging er een wereld voor mij open. Ik besefte al vroeg in mijn carrière dat het ontzettend belangrijk is om je boodschap te kunnen overbrengen. En om mensen te kunnen overtuigen van je wetenschappelijke bevindingen. Ik was daar niet heel slecht in, maar wist dat het beter kon.
Als er iemand is die de capaciteiten heeft om het beste uit jezelf te laten komen, en dat ook bij mij heeft gedaan, is het Pieter Frijters wel. Hij heeft me geleerd niet teveel met mezelf bezig te zijn en te denken, maar gewoon te doen. En ook niet teveel energie te verliezen aan zaken die niet belangrijk zijn en waar je toch geen invloed op hebt. De training van Pieter heeft me zowel professioneel als privé ontzettend veel voordelen opgeleverd.”

Contact

Door wie

Pieter Frijters

Pieter Frijters is grondlegger en directeur van Frijters MindTuning™ BV in Waddinxveen. Sinds 1992 houdt hij zich bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven en mondelinge communicatie. Hij werkte met meer dan 30.000 mensen uit alle lagen van de bevolking.

Bestuurders, ondernemers, managers, consultants en duizenden anderen deden inmiddels  een beroep op zijn kennis en kunde.
Pieter leidde voorheen een bewogen leven en kende armoede en rijkdom, verdriet en geluk, angst en vrijheid, tegenslag en succes. Hij was onder meer uitgever en DGA van Piton Equity en FITE Finance Consultants. Begin 1991 zette een burn-out hem op het spoor van wat uiteindelijk MindTuning™ zou worden.

Bezoeken aan huisarts, neuroloog, psychiater en psycholoog leidden tot niets. Hij was op een dood spoor beland en ging, toen hij weer energie kreeg, zelf op zoek naar een oplossing voor zijn klachten. Een gedachten-experiment bracht per toeval de oplossing.

Na lang experimenteren, ontwikkelde hij MindTuning™. Geen therapie, maar een leermethode om psychische belemmeringen zoals stress, onzekerheid, angst en burn-out te elimineren en direct om te zetten in succes. En bovendien een methode om mondelinge informatie helder over te brengen en om leerstof beter te onthouden.

Nederlandse en Belgische kranten en tijdschriften schreven artikelen over hem. Diverse tv- zenders zonden documentaires uit over zijn werk. Hij is regelmatig te gast in radio en tv-programma’s over onderwerpen als angst, burn-out en ontspannen spreken.

Pieter Frijters is auteur van de bestsellers: ‘Van Fobie naar Vrijheid’, ‘Meester over je Gedachten’ en ‘5 Jaar ouder, 10 jaar Jonger’. Hij schrijft columns voor Managersonline, BusinessCompleet, en Jobbird.

Nic Oosterveer

Nic is van jongs af aan een echte doorzetter. Zijn levensfilosofie: ‘Iedereen kan wat hij of zij graag zou willen’.

Nic was meer dan 20 jaar directeur/ eigenaar van een financieel advieskantoor. Vanuit zijn professie voerde hij veel gesprekken met mensen. Hij verkocht het bedrijf om nóg dichter aan te sluiten bij zijn passie: Mensen tunen in het LEVEN.

Ook werkte hij als uitvaartconsulent en ontmoette veel mensen in de terminale fase. Hij weet daarom als geen ander hoe belangrijk het is om je leven te LEVEN! Het motiveert hem nog eens extra om mensen op een prettige wijze te begeleiden.

‘‘Leven is meer dan ademhalen en werken, ‘’ aldus Nic. ‘’Het gaat erom dat je écht kunt laten zien wie je bent. Daarin hebben we soms ‘iets’ te passeren. Daarna lijken je lichaamscellen meer te gaan leven.’’

Nic leeft zijn passie: Het trainen, begeleiden en coachen van mensen in de ruimste zin van het woord. Hij doet dit regelrecht vanuit zijn hart. Hij is persoonlijk door Pieter Frijters opgeleid. Zijn oeverloze enthousiasme, authenticiteit, empathie, eerlijkheid en communicatieve vermogen maken van Nic een uitstekend trainer en coach.

Nic is tevens coördinator binnen Frijters MindTuning. Hij onderhoudt contacten met onze klanten, voert kennismakingsgesprekken en leidt kennismakingsbijeenkomsten. Daarnaast geeft hij trainingen en persoonlijke consulten. Ook begeleidt hij cliënten in het na-traject.

Als Nic onbereikbaar is, loopt hij in de Zwitserse Alpen, waar hij zich graag oplaadt. Hij komt ook net zo graag weer terug om als trainer, begeleider en coach aan de slag te gaan.

Referenties

In 2 sessies van eetstoornis af

Bedrijfsarts over zijn ervaring met Pieter Frijters

Heb Pieter meerdere keren aan de slag gezien en hem binnen één of twee sessies mensen volledig of voor een belangrijk deel af zien helpen van faalangst, andere angst- of paniekaanvallen, fobieën en tics. Ook is zijn aanpak bij stotteren op zijn zachtst gezegd zeer opmerkelijk. Verder heb ik hem de kwaliteit van presenteren aanmerkelijk zien verbeteren bij andere mensen. Pieter presenteert zich als een vakman met een scherp analytisch vermogen die precies weet waar hij naar toe moet. Ben er van overtuigd geraakt dat MindTuning voor veel mensen een oplossing biedt voor veelal jarenlang slepende problematiek waar de reguliere zorg onvoldoende of soms zelfs helemaal geen antwoord op heeft en dat zijn methode voor een scala aan psychisch georiënteerde klachten werkt. Luuk Haze, bedrijfsarts/directeur NoordMed Consultancy B.V.

Bedrijfsarts over MindTuning

Op basis van mijn ervaring en waarneming als deelnemer aan een training van Pieter Frijters, heb ik een met psychische klachten verzuimende werknemer bij wie het herstel stagneerde verwezen naar MindTuning. Na deelname aan een Groepscoaching en een Persoonlijk consult heeft de werknemer een grote stap voorwaarts gemaakt in zijn herstel en heeft hij zijn werkzaamheden tot eigen grote tevredenheid en die van zijn werkgever hervat. Zijn werkgever heeft aangegeven in voorkomende gevallen zeker gebruik te willen maken van de expertise van Pieter Frijters. Hans Steneker Bedrijfsarts

Rijangst: Happy

Ik mail jullie vol trots… ik ben helemaal naar huis gereden, althans naar Eindhoven naar mijn werk. Het begin was even wat zwaar, wilde na 10 minuten toch wel stoppen maar Kees vond dat het goed ging en ik moest doorrijden. Daarna ging het echt heel goed, over de brug, rechts, midden, links het maakte niet uit en alle vrachtwagen voorbij ging ook echt goed. Dit had ik niet verwacht. Maar nu even rustig aan en even dag bij dag en niet alles weer te gejaagd en te snel alles willen. Mijn gevoel zegt dat het goed zal gaan. Ik zal jullie nog op de hoogte houden. Dank jullie wel, ben nu al happy… Annelies Hurkmans

Ik sta weer een stuk positiever in het leven!

Ik kan jullie gelukkig melden dat het stukken beter gaat. Ik sta weer een stuk positiever in het leven !! Af en toe heb ik nog wel een klein dipje, maar ik kan het nu gemakkelijker van me af zetten. De afgelopen 3 weken gaan prima. Mijn zelfvertrouwen wordt langzaam maar zeker steeds beter. Daarnaast concentreer ik me meer op echt belangrijke zaken. Kortom ik heb er weer helemaal zin in. Eind jan zou ik mezelf een 6- geven, nu zit ik ruim boven de 7. Op naar de 8 en hoger -:) Ik ben de afgelopen tijd behoorlijk wat weggeweest, dus heb erg veel nieuwe contacten opgedaan en dat beviel goed. Ik werd ook gebeld om een keer een interview te geven. Vroeger had ik dit zeker afgeslagen. Nu heb ik toegestemd. Voorlopig hoef ik dus geen sessie meer. Dank voor jullie aanbod in ieder geval! Wellicht zien we elkaar nog een keer in een andere setting? Cees

Faalangst: Ik bel beide therapeuten af

Het kwartje is gevallen! Heb alleen vanochtend al tig negatieve en zeer vernederende gedachten de halt toegeroepen en bleef met 2 voetjes op de grond! Waar ik me ook bevond! Het is nu nog even hard werken voor mezelf om tegen die negatieve zelfhypnose in te gaan....maar alles wat ik negateif tegen mezelf zeg gaat voorgoed de deur uit!(hoofd) Wilde vanochtend bijna gaan gillen tegen die vernederende gedachten die ik mezelf heb aangeleerd! Over twee weken mail ik jullie en vertel jullie dan hoe fijn het is dat ik aan de lijve ondervindt dat ik mezelf een goed leven gun! Ik bel beide therapeuten af en ga vanaf nu mezelf coachen! Irma

Persoonlijk consult: Geweldige ervaring!

Het was een geweldige ervaring om bij jullie in de stoel te zitten. Na een uur had ik wel in de gaten dat mijn "probleem" eigenlijk geen probleem was. Maar als ik deze bevestiging niet had gekregen, had ik dus nog steeds een "probleem". Ook wil ik jullie nogmaals mijn complimenten maken m.b.t. het toepassen van jullie technieken. Ik heb het als zeer prettig en als zeer waardevol ervaren om dit te hebben mogen beleven. Jeroen

Trilangst: Ik vind je echt top!

Vorig jaar ben ik voor een persoonlijk consult bij jullie geweest vanwege trilangst. Ik heb niets meer van me laten horen. Dat komt omdat het heel goed met me gaat. Ik heb al diverse malen willen reageren, maar daar is steeds niets van gekomen. Omdat jullie me zo goed geholpen hebben, wilde ik het jullie bij deze toch nog laten weten. Jullie namen alle tijd voor me en namen me echt serieus. Ik hoefde jullie er niets voor te betalen, omdat ik die tweedaagse cursus al bij jullie had gevolgd. Echt top! Ik heb net naar jullie nieuwe website gekeken, ziet er ook goed uit. Lekker simpel, mooi en overzichtelijk. Wie weet kom ik ooit nog eens langs voor een andere leerzame cursus! ( maar dan zonder trilangst) Ik vind jullie echt top! Petra

Paniekaanvallen: Mijn echtgenote wil ook een persoonlijk consult

Inmiddels alweer ongeveer vier jaar geleden ben ik zelf bij jullie geweest ivm paniekaanvallen. Sinds die tijd gaat het meer dan goed met mij. De reden dat ik jullie nu benader heeft echter een andere reden. Mijn echtgenote gaat thans door een moeilijke periode waarbij ik bang ben (zij deelt deze angst) dat zij op het punt staat 'over haar theewater te raken'. Zij heeft een eigen zaak en een karakterstructuur die nogal perfectionistisch te noemen is. Daarnaast denken wij dat haar functioneren zowel prive als zakelijk voornamelijk wordt beheerst door angsten. Geen vakantie nemen vanuit de angst dat het mogelijk niet goed zal gaan op de zaak. Gezien de ernst van de situatie zou mijn echtgenote graag op zeer korte termijn eens een afspraak met jullie willen maken voor een privésessie. Zelf ben ik ongeveer twee of driemaal bij jullie in Waddinxveen geweest. Zou het mogelijk zijn om mij hierover even te bellen of te mailen? Voor mijn echtgenote ligt het wat moeilijk om telefonisch contact te hebben aangezien zij de hele dag in een drukke zaak staat. Ik zou het op prijs stellen om op korte termijn in ieder geval wat te horen. David

Rijangst: Zo klein als ik me toen voelde, zo volwassen voel ik me nu…

Tijd gaat snel, vooral als een probleem moet worden overwonnen. In augustus hebben jullie mij de kans gegeven om een keer extra te mogen komen om mijn angst voor de snelweg aan te pakken. We zijn samen de weg opgegaan en ik moest mijn hoofd verschillende richtingen draaien om me te leren kijken. Zo klein als ik me toen voelde, zo volwassen voel ik me nu. Ik heb leren kijken en door het kijken zie ik nu de wereld beter en helderder. Ik durf ook om in andere situaties sneller beslissingen en mijn verantwoordelijkheid te nemen, omdat ik meer 'overzicht' heb. Neemt niet weg dat voor de snelweg me toch nog vaak het gevoel van onzekerheid bekruipt. Telkens weer moet ik die drempel overwinnen en is het belangrijk om door te zetten. Ik wil jullie bedanken voor alle moeite die jullie voor me hebben gedaan. Dat jullie me serieus hebben genomen en me hebben willen helpen om een ander inzicht te krijgen, om te leren kijken en verantwoordelijkheid te nemen. Het is inderdaad van fobie naar vrijheid. Ik wens jullie heel veel succes voor de toekomst en wens jullie een gelukkig leven. Henk V

Gratis TIPS ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.