Bel ons

'Mijn angst is opgelost, ik ben een zeer gelukkig mens.'

Bindingsangst

Indekken tegen pijn

Eén traumatische ervaring is al voldoende om bindingsangst of verlatingsangst te veroorzaken. De pijn die verlies met zich meebrengt is voor jou zo groot dat jij je daar voor indekt. Jezelf  emotioneel binden en een langdurige gelukkige relatie zit er voor jou nog niet in.

Bindingsangst en relatie

Je alertheid op alles waar je in een relatie bang voor bent staat op de automatische piloot. Je weet dat je geen controle hebt en toch zou je dat graag willen. Je bent gericht op wat je niet wilt en de angst daarvoor beheerst je leven en je relatie.

Verliefd op een ander

Misschien zou je ook een beetje verliefd willen zijn op een ander, want dat maakt je voor je gevoel minder afhankelijk. De angst om je te binden heeft je behoorlijk in zijn greep en belemmert iedere relatie.

Symptomen bindingsangst

  • Je vecht tegen eventuele verliefdheid
  • Je verbindt jezelf gemakkelijker met een partner op wie je nooit verliefd was
  • Heb je een juiste partner, dan dek jij je in tegen de pijn om verlaten te worden
  • Ben je echt verliefd? Ook dan blijf je zoeken naar iemand anders
  • Je benadrukt negatieve punten van je partner
  • Jaloezie/ je partner controleren
  • Zoeken naar fouten bij de ander en een schuldgevoel te creëren

Wees gerust

Wees gerust, want bindingsangst wordt veilig en vertrouwd opgelost. Pieter Frijters, grondlegger van MindTuning™, ontwikkelde een wetenschappelijk onderbouwde methode om iedere vorm van angst, snel en definitief te elimineren. Meer dan 30.000 mensen kregen dankzij deze methodiek hun vrijheid weer terug.

Video-tip bindingsangst

Meer tips

Meer tips en oefeningen vind je in de boeken van Pieter Frijters. Op de pagina alle trainingen tref je alle MindTuningoplossingen overzichtelijk op een rij. Van persoonlijk consult, of groepstraining tot zelf doen met e-learning.

Jouw voordeel:

Kies je voor de Groepstraining of een 1 op 1 consult, dan krijg je GRATIS toegang tot een E-Trainingpakket naar keuze met duidelijke uitleg en video’s.

Oplossingen

Eerst meer video-tips zien?

naar video-tips
EVA over angstEVA over angstLees artikel

Gratis TIPS ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.