Direct inschrijven
Bel ons

Burn-out behandeling

Snél en adequaat herstellen van burn-out

Burn-out is als een gebroken been, maar dan tussen de oren. In tegenstelling tot alle andere therapievormen, wordt EERST je metaforische gebroken been gezet. Pas daarna leer je er mee lopen en inzicht verwerven in het ontstaan en voorkomen van burn-out.

Deze aanpak plus een kwart eeuw ervaring in het behandelen van burn-out, verklaren de werkzaamheid en kortere behandeltijd van burn-out.

Burn-out behandelen, maar anders

De burn-outaanpak van MindTuning™ is in beginsel ontwikkeld voor mensen wiens tijd belangrijk is en de belangen groot zijn. Zoals bijvoorbeeld ondernemers, bestuurders van ondernemingen en medisch specialisten.

Alles wat niet per se bijdraagt aan de behandeling van burn-out is daarom achterwege gelaten. Want je zit waarschijnlijk niet te wachten op eindeloze praatsessies, psychologische onderzoeken en het onder de loep nemen van je relatie of je verleden.

Wij vinden het belangrijk dat EERST je energielek wordt gedicht en dat je vervolgens je draagkracht en draaglast leert managen. Andersom zou hetzelfde zijn als met een gebroken been leren lopen.

Burn-out werkwijze die recht doet

De ruis ofwel het energielek in je hersens wordt opgespoord. Vervolgens wordt je brein met een MindTuning-techniek 4 tot 8 keer kortdurend geactiveerd om het energielek te dichten en je hoofd weer helder te krijgen. Het herstel van  je burn-out wordt zo in gang gezet. Verwacht niet dat je dan meteen topfit bent, want dat heeft nog tijd nodig.

In die tussentijd leer je valkuilen herkennen en MindTuning™-gereedschappen gebruiken om energieker te worden en je draagkracht te vergroten. Je krijgt handvatten waardoor je maximaal overzicht krijgt en de draaglast verkleint.

Herstelcoaching

Het is de bedoeling dat je goed bewapend en krachtiger uit je burn-out komt dan je ooit tevoren was. Daarom leer je ook gedachtenmanagement toepassen en kracht-denken te ontwikkelen. Een nieuwe manier van denken die veel verder gaat dan positief denken alleen.

Kracht-denken

U leert tijdens de burn-out behandeling om gedachtenmanagement toe te passen en kracht-denken te ontwikkelen. Een nieuwe manier van denken die veel verder gaat dan positief denken alleen. Het gevolg: u wordt energieker.

MTRT©

Je ontdekt de kracht van MTRT© (Mind-Toon-Ritme-Taal), een ‘in house’ ontwikkelde mondelinge beïnvloedingstaal en denktaal waarmee je meer invloed krijgt op anderen en nog meer op je eigen functioneren. Je zelfmotivatie neemt toe en succes wordt je deel.

Minder is meer

Dikwijls blijkt dat minder juist meer is. Dat geldt zeker voor het behandelen van burn-out. Want door het volgen van veel sessies blijft de aandacht teveel gericht op je probleem.

Je herstelt pas wanneer je, figuurlijk uitgedrukt, weer door het raam naar buiten gaat kijken. Dat is de reden waarom je met MindTuning™ slechts een minimaal aantal consulten nodig hebt. Daarna houden we een vinger aan de pols.

Onze aanpak is het resultaat van 25 jaar onderzoek naar wat mensen succesvol maakt.

Behandeling burn-out

Er zijn een aantal mogelijkheden om burn-out te behandelen, afhankelijk van de staat van je burn-out en jouw voorkeur.

Zit je tegen een burn-out aan? En wil je erger voorkomen?

 • De E-TRAINING Afrekenen met burn-out is dan afdoende. Het is een uitgebreid programma dat een minimum aan energie kost en een maximum aan energie oplevert. Onze cliënten geven het gemiddeld een waarderingscijfer van 8.3.

Je investering is € 409,- exclusief 21% btw.

Mini Burn-out pakket

Je bent lichamelijk Fit genoeg voor een PERSOONLIJK SESSIE van 2.15 uur.

 • PLUS daarna 2x 1 dag in een groep waar onzekerheidsklachten, angst of assertiviteit in groepsverband worden aangepakt.
 • PLUS de E-TRAINING Afrekenen met burn-out. Als bonus neem je deel aan de workshop van onze diëtiste ‘voeding en angst’. Door het hele jaar zijn er gratis refresh dagdelen in groepsverband.

Je investering is € 2590,- ex 21% btw (incl. persoonlijk consult exclusief door Pieter Frijters zelf)

Of: € 2280,- ex 21 % btw (incl. persoonlijk consult door Nic Oosterveer)

BEL voor meer informatie 0182-612345, of mail naar info@mindtuning.nl

Midi Burn-out pakket

Ben je burn-out en ben je lichamelijk fit genoeg om een PERSOONLIJKE SESSIE van 2.15 uur aan te kunnen?

 • Je maakt 3 afspraken voor persoonlijke sessies van 2.15 uur, waarvan je de 3e afspraak tot 1 week tevoren mag cancelen.
 • Plus de E-TRAINING Afrekenen met burn-out en als bonus de workshop van onze diëtiste ‘Voeding en angst’. Door het hele jaar zijn er gratis refresh dagdelen in groepsverband.

Je investering is € 3990,- ex 21% btw. (incl. 3 persoonlijke sessies exclusief door Pieter Frijters zelf). Let op: mocht je de 3e afspraak cancelen, dan ontvang je €1.000,- ex btw retour.

Of:  € 3.040,- ex 21% btw (incl. 3 persoonlijke sessies door Nic Oosterveer). Let op: mocht je de 3e afspraak cancelen, dan ontvang je € 760,- ex btw retour.

BEL voor meer informatie 0182-612345, of mail naar info@mindtuning.nl

Maxi Burn-out pakket

Je bent er aan toe om jezelf op ieder gebied in je persoonlijke ontwikkeling te verbeteren. Of het nu gaat om slaap, assertiviteit, planning, mondelinge communicatie, leiding geven, spreekangst, zingeving, verslaving of lichamelijke conditie of gewichtsbeperking.

Deze trainingen krijgen een cliënt-waardering van 8.3 tot 9.4 punten.

Plus een persoonlijk consult naar eigen keuze bij één van onze specialistische consultants op het gebied van fitheid, dieet, lichte of prille verslaving, financial planning of beweging.

Als extra ondersteuning krijg je toegang tot 3 verschillende E-training programma’s naar eigen keuze.

Je investering is € 4990,- exclusief 21% btw.

BEL voor meer informatie 0182-612345, of mail naar info@mindtuning.nl

Stand by service

Het MindTuning™-team blijft ook na de behandeling stand-by. Gedurende het hele jaar zijn er regelmatig GRATIS refresh-dagdelen. Je bent van harte welkom om hieraan deel te nemen. Ook 1 of 2 jaar na de behandeling.

Jongeren met burn-out

Er zijn steeds meer jongeren met burn-out. Voor deze jonge mensen hebben we een speciale aanpak ontwikkeld. Meer weten? Bekijk ‘Burn-out bij jongeren‘.

Bijna burn-out?

Beter voorkomen dan genezen. De E-TRAINING Afrekenen met burn-out is een ideale online training wanneer je nog net niet burn-out bent. Dit pakket is zo effectief dat burn-out nauwelijks in Nederland zou voorkomen, als iedereen de inhoud in de praktijk zou brengen.
Uw investering is € 409,- exclusief 21% BTW.

Werkgever

MindTuning™ zit niet in het pakket van verzekeraars. Maar werkgevers hebben een zorgplicht en steeds vaker wordt de factuur van MindTuning™ geheel of gedeeltelijk vergoed door de werkgever.

Visie op burn-out behandeling

Samengevat is langdurige stress de oorzaak van burn-out. Het begon met een waarschuwingssignaal dat impact had. Vergelijk het met het branden van je hand aan de kachel.

Had je de boodschap meteen begrepen en gezegd: ‘Bedankt voor de tip. Ik neem een paar dagen vrij en ga vanaf nu alles anders doen dan ik deed’, was er weinig aan de hand geweest.

Waarschijnlijk begreep je de signalen niet en deed pogingen om jezelf onder controle te krijgen. Maar met met geen mogelijkheid krijg je jezelf onder controle. Het gevolg is een constante ruis in je brein: iets waardoor je niet kunt functioneren als voorheen. We noemen dat een programmafoutje dat in je brein is ontstaan.

Specialisme

Je klachten komen ineens en hebben daarom de potentie om ook snel te veranderen in hoe het daarvoor was. Het is een specialisme van MindTuning™ om dat te realiseren. Daarmee wordt de herstelfase van je burn-out in werking gezet.

Daarna duurt het nog een tijdje voordat je topfit bent, want je was tenslotte opgebrand. Tijdens de herstelfase kun je weer rustig opbouwend aan het werk. Wel minder en anders dan voorheen. En je gaat aan de slag met de tools die je hebt gekregen om je herstel te versnellen.

Met persoonlijk contact en E-training wordt een vinger aan de pols gehouden.

De tools die je krijgt helpen je om je energie te verhogen, je ritme verbeteren, valkuilen te vermijden, en om gedachtenmanagement toe te passen.

Ook krijg je gereedschappen die helpen om je denkkracht te verbeteren, beter te slapen, te bewegen, genieten, gezonder eten, angst te reduceren en leer je hoe je met minder energie je doelen bereikt.

Geschikt?

Heb je behoefte aan rust en wil je, ook als je het zou kunnen, nog lang niet aan het werk? Dan is de aanpak van MindTuning™ voorlopig nog ongeschikt voor jou.

Voelt je jezelf slachtoffer van wat je is overkomen en meen je toe te zijn aan een periode van betaald verlof? Ook dan gaat MindTuning™ nog niet werken.
De MindTuning™ aanpak van burn-out zal daarom niet iedereen aanspreken.

Als je tijd belangrijk vindt, geen behoefte hebt aan therapeutische overload en wél aan goed gedoseerde aandacht, dan is MindTuning™ je op het lijf geschreven. Je komt weer in je kracht te staan en kunt langzaam maar zeker je werkzaamheden weer oppakken.

Met MindTuning™ verspil je geen tijd en geld en bovendien is het financieel zelfs interessanter dan de bijbetalingen van € 8.000,00 tot € 30.000.00 bovenop je verzekering, wanneer je je laat opnemen in een kliniek.

Extra burn-outtips

Burn-out is een teken van kracht. Ben je burn-out? Dan ben je een aanpakker. Je situatie is te vergelijken met die van een triatleet die het uiterste van zichzelf vergt om over de streep te komen en, eenmaal over de finish, compleet opgebrand neervalt en wordt afgevoerd naar het ziekenhuis.

Voorkom méér achteruitgang

Een topsporter die een maand niet sport, heeft maanden nodig om weer op het oude niveau te presteren. Ga je met piekerverlof dan overkomt jou op geestelijk niveau hetzelfde. Bovendien loop je een groot risico om in een diep gat te vallen.

Mentaal in beweging blijven

In een rustiger tempo blijven werken is belangrijk. Je blijft zo mentaal in beweging. Is een hele dag teveel, dan beter een halve dag, of een paar uur. Om het vervolgens weer langzaam op te voeren. Door contact met je werk te houden voorkom je mentale achteruitgang.

Het beste wat je is overkomen

Achteraf ervaar je waarschijnlijk dat burn-out het beste is wat je kon overkomen. Het maakt je iets duidelijk en je leert ervan. Net als de meeste mensen die burn-out raken ben je een aanpakker. Ook een topondernemer als Joop van den Ende overkwam het. Hij heeft er veel van geleerd.

Kom op stoom met nadenkertjes

 • Voor elke negatieve gedachte betaal je met energie, tijd, gezondheid en geluk
 • In je veilige comfortzone blijven maakt groei onmogelijk
 • Succesvol ‘willen’ zijn is onvoldoende, het lukt uitsluitend wanneer je er daadwerkelijk voor ‘kiest’
 • Focus op mogelijkheden in plaats van op problemen
 • Succesvolle mensen worden groter dan hun problemen

Lees de ervaring van Wilma Beumer ‘MIJN VERANDERING IS BLIJVEND’

Lees hier het verhaal van Pieter Frijters HOE IK ZELF BURN-OUT OVERWON

Lees hier: Wat is MindTuning?

Contact met Pieter Frijters:
LinkedIn van Pieter
pieter@mindtuning.nl
0182-612345

Door wie

Pieter Frijters

Pieter Frijters is grondlegger en directeur van Frijters MindTuning™ BV in Waddinxveen. Sinds 1992 houdt hij zich bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven en mondelinge communicatie. Hij werkte met meer dan 30.000 mensen uit alle lagen van de bevolking.

Bestuurders, ondernemers, managers, consultants en duizenden anderen deden inmiddels  een beroep op zijn kennis en kunde.

Pieter leidde voorheen een bewogen leven en kende armoede en rijkdom, verdriet en geluk, angst en vrijheid, tegenslag en succes. Hij was onder meer uitgever en DGA van Piton Equity en FITE Finance Consultants. Begin 1991 zette een burn-out hem op het spoor van wat uiteindelijk MindTuning™ zou worden.

Bezoeken aan huisarts, neuroloog, psychiater en psycholoog leidden tot niets. Hij was op een dood spoor beland en ging, toen hij weer energie kreeg, zelf op zoek naar een oplossing voor zijn klachten. Een gedachten-experiment bracht per toeval de oplossing.

Na lang experimenteren, ontwikkelde hij MindTuning™. Geen therapie, maar een leermethode om psychische belemmeringen zoals stress, onzekerheid, angst en burn-out te elimineren en direct om te zetten in succes. En bovendien een methode om mondelinge informatie helder over te brengen en om leerstof beter te onthouden.

Nederlandse en Belgische kranten en tijdschriften schreven artikelen over hem. Diverse tv- zenders zonden documentaires uit over zijn werk. Hij is regelmatig te gast in radio en tv-programma’s over onderwerpen als angst, burn-out en ontspannen spreken.

Pieter Frijters is auteur van de bestsellers: ‘Van Fobie naar Vrijheid’, ‘Meester over je Gedachten’ en ‘5 Jaar ouder, 10 jaar Jonger’. Hij schrijft columns voor Managersonline, BusinessCompleet, en Jobbird.

Nic Oosterveer

Nic is van jongs af aan een echte doorzetter. Zijn levensfilosofie: ‘Iedereen kan wat hij of zij graag zou willen’.

Nic was meer dan 20 jaar directeur/ eigenaar van een financieel advieskantoor. Vanuit zijn professie voerde hij veel gesprekken met mensen. Hij verkocht het bedrijf om nóg dichter aan te sluiten bij zijn passie: Mensen tunen in het LEVEN.

Ook werkte hij als uitvaartconsulent en ontmoette veel mensen in de terminale fase. Hij weet daarom als geen ander hoe belangrijk het is om je leven te LEVEN! Het motiveert hem nog eens extra om mensen op een prettige wijze te begeleiden.

‘‘Leven is meer dan ademhalen en werken, ‘’ aldus Nic. ‘’Het gaat erom dat je écht kunt laten zien wie je bent. Daarin hebben we soms ‘iets’ te passeren. Daarna lijken je lichaamscellen meer te gaan leven.’’

Nic leeft zijn passie: Het trainen, begeleiden en coachen van mensen in de ruimste zin van het woord. Hij doet dit regelrecht vanuit zijn hart. Hij is persoonlijk door Pieter Frijters opgeleid. Zijn oeverloze enthousiasme, authenticiteit, empathie, eerlijkheid en communicatieve vermogen maken van Nic een uitstekend trainer en coach.

Nic is tevens coördinator binnen Frijters MindTuning. Hij onderhoudt contacten met onze klanten, voert kennismakingsgesprekken en leidt kennismakingsbijeenkomsten. Daarnaast geeft hij trainingen en persoonlijke consulten. Ook begeleidt hij cliënten in het na-traject.

Als Nic onbereikbaar is, loopt hij in de Zwitserse Alpen, waar hij zich graag oplaadt. Hij komt ook net zo graag weer terug om als trainer, begeleider en coach aan de slag te gaan.

Referenties

Bedrijfsarts over zijn ervaring met Pieter Frijters

Heb Pieter meerdere keren aan de slag gezien en hem binnen één of twee sessies mensen volledig of voor een belangrijk deel af zien helpen van faalangst, andere angst- of paniekaanvallen, fobieën en tics. Ook is zijn aanpak bij stotteren op zijn zachtst gezegd zeer opmerkelijk. Verder heb ik hem de kwaliteit van presenteren aanmerkelijk zien verbeteren bij andere mensen. Pieter presenteert zich als een vakman met een scherp analytisch vermogen die precies weet waar hij naar toe moet. Ben er van overtuigd geraakt dat MindTuning voor veel mensen een oplossing biedt voor veelal jarenlang slepende problematiek waar de reguliere zorg onvoldoende of soms zelfs helemaal geen antwoord op heeft en dat zijn methode voor een scala aan psychisch georiënteerde klachten werkt. Luuk Haze, bedrijfsarts/directeur NoordMed Consultancy B.V.

Burn-out: Ik kijk uit naar volgende week voor nog een inspirerende dag

Afgelopen woensdag naar de eerste dag van jullie groepstraining geweest. Het is voor mij een enerverende positieve ervaring geweest. Ik was vergeten hoe het is om met inspirerende en gemotiveerde mensen samen te zijn. Vol positieve vibes ben ik terug naar huis gereden. Dit hele jaar zit ik al thuis met een burn-out, negen maanden wekelijks naar de psycholoog (die geloofde trouwens niet in mijn positieve denken, hij zei ook altijd: Waarom lach je zoveel?) hebben slechts een beetje geholpen. Ik ga er niet meer heen. Na twee maanden probeerde ik het weer op het werk. Ik was totaal overstuur al na twee ochtenden. Erg van geschrokken en na zes maanden opnieuw geprobeerd. Het is een worsteling van bijna drie maanden geworden om die twee ochtenden per week (ik heb twintig jaar lang fulltime gewerkt!) vol te houden. Het lukte niet, ik moest afhaken. Diezelfde avond kreeg ik geen hap of slok door mijn keel. Opnieuw enorme schrik. Hoe kan het? Met die gedachte maakte ik mezelf gek. Ik gaf al aan bij de groepscoaching dat ik creditcontroller ben en mensen bel om geld binnen te krijgen. Ik begrijp nu dat het echt niet goed is voor me om in zo'n negatieve omgeving te zitten vijf dagen per week. Door wat er gebeurd is, voel ik me een buitenstaander tussen alle mensen die gewoon elke ochtend naar hun werk gaan. (veel schuldgevoelens) Ook op verjaardagen of op bezoek van of bij mensen heb ik het idee dat de mensen van alles over me denken en ik voel me buitengewoon ongemakkelijk. (wil weg! erg emotioneel) En daarbij zijn nog vele andere angsten ontstaan. (faalangst, letterlijk benauwd, dacht dat ik niets kan etc., geloof dat ik driekwart van je boek herken) Toen ik terug was uit Waddinxveen heb ik mezelf eerst een schouderklopje gegeven. Vanaf vorige week doe ik dagelijks vijf keer de spiegeloefening en lees steeds in jullie boek. Ook praat ik positief tegen mezelf. Met een nieuw doel stellen ben ik ook bezig. Ik wil graag schrijven. Dan komt gelijk de praktische perfectionist om de hoek kijken. Hoe ga ik dat realiseren en kan ik er van rondkomen? Dat plaatje is nog zwart, toch ik wil het de komende tijd inkleuren. Om alvast een beginnetje te maken heb ik een stukje geschreven over afgelopen woensdag. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en kijk uit naar volgende week voor nog een inspirerende dag. Nienke Steenkamp

Burn-out: Ik voel me sinds maanden goed en gelukkig

Ik wil jullie als eerste laten weten dat ik sinds het zaterdagseminar al zoveel veranderingen opgemerkt heb, ik probeer alles zoveel mogelijk toe te passen van de dag en uit jullie boek. Ik heb opgemerkt dat het breed maken en verderweg kijken me zoveel meer vertrouwen geeft. Het is veel minder wiebelig in mijn hoofd en ik heb gemerkt hoe klein mijn wereld was geworden en hoeveel ik naar beneden keek. Ik ben burn-out geraakt en van daaruit heb ik enorm veel lichamelijke klachten ontwikkeld, waaronder evenwichtsproblemen en flauwvalneigingen. Hierdoor voelde ik me enorm onzeker buiten de deur en ontstond er angst. Dat heb ik voor een deel opgevangen door steeds te zeggen dat ik dan maar flauw zou vallen, jammer. Hierdoor is de angst weggegaan, maar de onrust buiten de deur niet. Ik ben van de week met een schildercursus begonnen, de eerste groepsactiviteit sinds drie maanden (ben in oktober uit mijn werk gestapt). Ik heb van te voren jullie manier van visualiseren toegepast, het beeld breed met alles erop en eraan in hoeverre dat mogelijk was want ik kende de ruimte nog niet en het is SUPER verlopen. Geen enkele kriebel of onrust en het was echt HEERLIJK. Ik voelde me echt sinds maanden goed en gelukkig. Vandaag heb ik met de bioscoop hetzelfde gedaan. Ik heb er ooit enorm gehyperventileerd en er is altijd een onrust blijven bestaan voor bioscopen, kleine ruimtes, drukke omgevingen etc. wat vooral steeds de kop op stak als ik niet lekker in mijn vel zat. Vanmiddag ben ik voor het eerst sinds 20 jaar in het midden van de rij gaan zitten (weliswaar in een hele rustige bioscoop) met het idee: nu ga ik het oefenen en kijken hoe ik me voel. Ik voelde me ontspannen en heb af en toe rond gekeken en verder echt genoten van de film. Ook de stad in geweest, breed gekeken, hoofd steeds rustig gedraaid en mijn blik verder gericht. gevolg: ik ervoer niets meer van onrust en wiebeligheid. Ik merkte op dat zelfs de angst-vluchtsenario's niet in mijn hoofd zijn ontstaan. Ik ben zooooo trots op mezelf en ik vind het zo fascinerend hoe dit werkt. Ik merk dat ik er dus enorm veel mee kan, maar wil dat het ook echt gaat beklijven en niet een trucje wordt( of kan dat niet?). Wat raden jullie me nu aan, een individueel consult, of een groepstraining? Ik zelf heb het gevoel dat ik waarschijnlijk aan 1 consult genoeg heb gericht op mijn burn-out, omdat het in mijn hoofd allemaal door elkaar gestroomd is zoals er in je boek staat. Zo voelt het voor mij ook echt. En na die ene keer bij jullie te kijken of dan de groepstraining ook nog nodig is. Ik wil graag weten hoe jullie dat zien en of jullie ook ruimte hebben om mij individueel te coachen. Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor het seminar. Jullie werkwijze vind ik fascinerend en ik merk hoe snel dit ook werkt. Ik kan het bijna niet geloven, maar voel me voor het eerst sinds maanden echt vol vertrouwen van binnenuit. Ik zei steeds wel " het komt goed", maar nu voel ik het ook en zou het ontzettend fijn vinden als jullie me nog een stukje verder zou kunnen helpen of individueel of in de groep. Ik wacht met ongeduld jullie antwoord af en neem dan de (juiste) beslissing. Mijn dank is groot. Christa

Burn-out: Binnen 1 week waren al mijn klachten voor 90 procent verdwenen

Ik ben naar het seminar "Fobie en Burnout" geweest in november. Voor ik bij jullie kwam had ik zware burn-outklachten, waaronder migraineaanvallen waardoor ik bewusteloos kon vallen, mijn eten niet meer binnenhield, verlammingsverschijnselen kreeg, enz. Gelukkig was ik al iemand die zich bewust is van de kracht van je eigen gedachten. Ik had altijd ergens het gevoel dat er gewoon een knop moest worden omgezet en dat is precies wat er bij jullie seminar gebeurde. Twee simpele onderwerpen: 'Wie is de belangrijkste persoon in je leven' en 'Bereikend denken ipv vermijdend' (ik dacht altijd dat ik bereikend doelen stelde, maar de achtergrond was toch altijd vermijdend, weet ik nu) waren punten waar ik gelijk mee aan de slag kon. Na jullie seminar had ik een ongekende rust over mij heen gekregen en ben ik direct aan de slag gegaan om van wat ik bij jullie geleerd heb een gewoonte te maken. Binnen een kleine week waren AL MIJN KLACHTEN VOOR 90 procent verdwenen! Op het moment dat ik deze mail stuur ben ik helemaal de oude en beter dan ik ooit geweest ben. De reden dat ik jullie deze mail stuur is dat ik er sinds vorige week achter ben gekomen dat ik recht heb op een IRO (Individuele Reintegratie Overeenkomst) bij het UWV. Ik krijg wanneer ik een goed onderbouwd plaatsingsplan heb opleidingsgeld tot mijn beschikking. Mijn doel voor een IRO aanvraag is dat ik jullie MindTuning Masterclass wil volgen. Het is mijn passie om mensen te motiveren en om ze te inspireren en het beste uit zichzelf te halen. Ikzelf ben razend enthousiast geworden en wil graag alles leren wat MindTuning mij te bieden heeft. Edward

Burn-out: Ik leef weer!

Een half jaar geleden ben ik na meer dan twee jaar burn-out en thuiszitten gewoon weer aan het werk gegaan. Mijn contract is vorige week verlengd. De 'foute buren' zitten nu zonder werk. Jullie hebben niet alleen de fine-tuning-knop gevonden, maar ook de aan-uit-knop. Ik leef weer. Duizend maal dank! Isabelle

Refreshdag: waardevolle versterking van de fundering

De refreshdag was voor mij, zoals verwacht, weer waardevol. Ik ben geweest om de fundering, die jullie al eerder bij mij hebben aangebracht, weer te verstevigen. Ik vernam de laatste tijd dat ik het woordje 'eigenlijk' weer ging gebruiken. Voor mij een signaal om weer eens gebruik te maken van de uitnodiging om naar Waddinxveen te gaan. Mijn accu wordt op zo'n dag weer snel opgeladen. Ik doe nog vaak de uitspraak: ,,Ik wilde dat ik mijn burn-out 20 jaar eerder had gehad en jullie ook 20 jaar eerder had ontmoet". Ik ben weer baas over wat er gebeurt tussen mijn oren en daar profiteer ik 7*24 van! Conclusie: Ik geniet elke dag zowel zakelijk als privé volop van mijn leven! Bert

Gratis TIPS ontvangen?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.