Bel ons

Van fobie naar vrijheid

 

van fobie naar vrijheid

''Veel mensen die mijn praktijk bezoeken hebben jaren van therapie achter zich. Ze zijn gelukkig sceptisch geworden. Zo is het mijn bedoeling dat jij 'Van fobie naar vrijheid' ook sceptisch leest. Zo ben je in staat om het een tegen het ander af te wegen.

Sceptisch

Zelf sta ik sceptisch tegenover allerlei therapieën en beschrijf in dit boek waarom. Wanneer je de zelfhulpadviezen consequent in praktijk brengt, zal na enige tijd je onbewuste automatisch volgen en langzaam maar zeker van richting veranderen. Ik ben er daarom oprecht van overtuigd dat iedereen die kampt met onzekerheid of niet-reële angst en de zelfhulpadviezen in praktijk brengt, een kwalitatief beter leven krijgt."
In het zelfhulpboek "Van fobie naar vrijheid" bespreekt Pieter Frijters de meest voorkomende angsten. Het boek geeft oefeningen en tips die iedereen kan toepassen om van zijn of haar klachten af te komen. Het boek is een handig naslagwerk voor hen die een coaching of seminar van Frijters hebben bezocht. Het is vooral bestemd voor mensen met een niet-reële angst of een fobie en mensen die een burn-out hebben, eventueel gecombineerd met niet-reële angsten.

Je kunt van Fobie naar vrijheid online bestellen via:

Bol.com
Managementboek

Ook verkrijgbaar als e-book.

Boekrecensie uit Weekblad Libelle

Angst om met de auto de snelweg op te gaan, angst om te blozen, angst voor spinnen, dertien procent van de bevolking krijgt ooit te maken met een fobie.

Nederlands bekendste "fobieëndokter" Pieter Frijters schreef onlangs het boek Van Fobie naar Vrijheid, waarin hij zijn lezers probeert te verlossen van hun angsten. Zijn uitgangspunt wijkt af van die van reguliere therapeuten, want volgens Frijters is een fobie niets anders dan een fout filmpje dat zich afdraait in het hoofd.

De kunst is om de angstbeelden op te roepen en ze in een andere context te plaatsen. Zie een levensgrote spin bijvoorbeeld als een nietig klein wezentje. Naast praktische informatie staan er veel oefeningen in het boek waar de lezer direct mee aan de slag kan.

Naar trainingen

Gratis TIPS ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.