Bel ons

MindTuning bestaat 25 jaar

Nr. 1 in Nederland met een exclusieve korte en solide aanpak van angst-, stress-, assertiviteit- en burn-out klachten. En dat 25 jaar iedere dag weer

MindTuning™ mission statement

Wij hebben zelf aan den lijve ondervonden hoe het is om ineens angst- of paniekklachten te hebben. En hoe het voelt om compleet knock out met een burn-out langdurig in een diep gat te vallen. Wij zijn tot op het bot gedreven om jou die lijdensweg te besparen.

Waarom zou jij wél accepteren dat angst in één keer ontstaat en niet accepteren dat die angst met dezelfde energie bijna even snel kan keren. En zou je wél accepteren dat de symptomen van een burn-out er ineens zijn en niet geloven dat het proces om te herstellen in één keer kan worden ingezet?

Voor abstracte ideeën deinzen wij niet terug en wij geloven dat onze kennis en ambities het verdienen om gedeeld te worden. Bij MindTuning is alles anders: onze visie en voorsprong in ervaring, de aanpak, de snelle resultaten, de tarieven, het servicelevel, de praktijkruimte en onze directe manier van communiceren.

Wij benaderen een probleem als een gebroken been. We gaan het eerst zetten en we geven je gereedschappen om er direct mee te leren lopen. Zodat jouw herstelproces direct begint. Vervolgens leggen we de oorzaken bloot en leer je jouw valkuilen straks tijdig herkennen.

Het toepassen van ‘no nonsens’ psychologie is meesterschap en zit verweven in ons DNA als praktijkprofessionals.  We gebruiken onze hersens, creativiteit, ervaring en communicatieve vaardigheden om het bijna onmogelijke in mensen naar boven te halen.

Ambitie, passie, inleving, snelheid en aanleg zit in onze genen. Wij lezen mensen en werken aan wensen. Wij gaan ervan uit dat niemand bang is om gisteren in paniek of burn-out te raken. Je probleem van vandaag heeft alles te maken met morgen. Jouw wens, jouw doel, jouw toekomst dat is waar wij ons voor inzetten om jouw leven op een solide wijze te verbeteren.

Diepte-interview over het ontstaan van MindTuning en de missie van Pieter Frijters

Naar trainingen

Gratis TIPS ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.