Bel ons

'Ik heb er geen woorden voor hoe geweldig het is om zonder smetvrees te leven'

Smetvrees

Smetvrees is een obsessieve angst om vies te worden of besmet te raken. Heb je er last van, dan heb je allerlei reinigingsrituelen en vermijd je situaties die jij als bedreigend ziet.

Herken je dit?

  • Je weet wel dat jouw gedachten over besmet raken en vies worden onterecht zijn, maar kunt de drang en dwang om schoon te maken niet opzij zetten.
  • Je wast extreem vaak  je handen en neemt meerdere keren per dag een douche
  • Je schrobt jezelf totdat je huid kapot gaat
  • Je maakt continu krukken van deuren, handvatten e.d. schoon
  • Je vermijdt aanraking met andere mensen (handen geven, zoenen)
  • Je hebt schoonmaakrituelen en als er iets niet klopt begin je weer helemaal opnieuw

Gevolgen

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen is smetvrees zwaar. Het heeft veel impact op je relaties, met name op het thuisfront. Heb je kinderen? Dan lijden zij enorm onder jouw dwangmatig schoonmaken en de angst om vies te worden/ besmet te raken.

Het kan anders

Stel je eens voor hoe je leven eruit ziet zonder zonder angst- en fobieklachten. En de vrijheid die het je geeft. Maar ook hoeveel impact dat heeft op het leven van de mensen die je lief zijn. Hoe geweldig zou het zijn om zonder angst of fobie weer optimaal van het leven te genieten?

Duurzame oplossingen angst en paniek

GROEPSCOACHING is het meest POPULAIR. Meer dan 10.000 mensen kozen eerder voor deze 2 daagse training die uiterst effectief is tegen bloosangst.

ASSERTIVITEITSTRAINING is een aanrader wanneer je ook moeite hebt met NEE zeggen en om voor de belangen van jezelf of je functie op te komen.

PERSOONLIJKE coaching is effectief en een aanrader tegen bloosangst wanneer tijd en privacy belangrijk voor je zijn. Wij adviseren 2 sessies persoonlijke coaching van 2.15 uur.

E-TRAINING ‘afrekenen met bloosangst’ is ideaal wanneer je de voorkeur geeft aan zelfhulp. Het is een uitgebreid pakket en heeft een cliënt-waarderingscijfer van 8.1.

ALLE TRAININGEN

E-TRAININGEN

Waarom langzaam als het sneller kan…

Met MindTuning™ leer je om je eigen herstelvermogen te mobiliseren. De uitwerking die de toepassing op je heeft blijkt ongekend, zowel in snelheid als duurzaamheid.

Mindtuning™ is door Pieter Frijters in 1992 ontwikkeld om zelf burn-out, stress en niet-reële angsten snel en adequaat op te lossen. Zijn uitgangspunt: ‘Ieder negatief gevoel dat in één keer ontstaat, heeft de potentie om in één keer op te lossen’. Hij coachte meer dan 30.000 mensen.

Aanpak angst & fobie

  • Eerst wordt alle ruis in je brein die angst veroorzaakt opgespoord en met MindTuningoefeningen weggenomen. Vergelijk het met een oude radio die niet goed stond afgesteld op een zender. Zo wordt je brein weer ontvankelijk gemaakt en dringt alles weer helder tot je door. Je paniek blijft dan achterwege en zo kom je weer volledig in je energie.
  • Vervolgens leer je hoe je in de toekomst het ontstaan van angst en fobie voorblijft.

Pak je voordeel!

* Bij groepstraining en 1 op 1 consult krijg je ter ondersteuning GRATIS toegang tot een E-Training pakket naar keuze met duidelijke uitleg en video’s.

Tip bij smetvrees

Innerlijke horrorscenario’s voorkomen

Meer tips en oefeningen vind je in de boeken van Pieter Frijters.

Lees hier: MindTuning missie

Naar alle trainingen

Eerst meer videotips bekijken?

naar video-tips
AD over Pieter FrijtersAD over Pieter FrijtersLees artikel

Gratis TIPS ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.