Bel ons

'Ik wilde in een veilige setting, ontspannen mijn klachten oplossen. Bij MindTuning vond ik precies wat ik zocht'

Plasangst symptomen

Herken je dit?

Herken je dit?

  • Zodra je moet plassen en je bent niet thuis, heb jij een probleem. Het lukt niet. Bijvoorbeeld omdat je bang bent dat anderen je horen plassen. Vanaf het moment dat je weet dat je ergens heen gaat, durf je nauwelijks te drinken. Je hebt een rits aan smoezen paraat om thuis te kunnen blijven en daarmee plassen buitenshuis te vermijden.
  • ben je een man? dan heb je waarschijnlijk problemen met plassen in een urinoir. Zodra er zij aan zij naast andere mannen geplast moet worden, lukt het niet meer.

Symptomen plasangst

Hoe plasangst zich uit is verschillend. Van niet kunnen plassen tot: hartkloppingen, duizeligheid, trillen en zweten. Ook het denken aan de door jou gevreesde situatie roept al spanning op.

Sociale angst

Plasangst heeft alles te maken met andere mensen. Het valt daarom onder de sociale fobieën. Je bent bang wat anderen van jou denken/ om beoordeeld te worden. In een aantal gevallen kan er ook een traumatische gebeurtenis aan ten grondslag liggen.

Als je beheerst wordt door plasangst, hebben jouw naasten daar ook last van. Vooral als je veelvuldig situaties buitenshuis gaat ontwijken. In het ergste geval kan het zelfs een enorme wissel op je relatie(s) trekken.

Het kan anders

Stel je eens voor hoe je leven eruit ziet zonder zonder angst- en fobieklachten. En de vrijheid die het je geeft. Maar ook hoeveel impact dat heeft op het leven van de mensen die je lief zijn. Hoe geweldig zou het zijn om zonder angst of fobie weer optimaal van het leven te genieten?

Duurzame oplossingen angst en paniek

GROEPSCOACHING is het meest POPULAIR. Meer dan 10.000 mensen kozen eerder voor deze 2 daagse training die uiterst effectief is.

ASSERTIVITEITSTRAINING is een aanrader wanneer je ook moeite hebt met NEE zeggen en om voor de belangen van jezelf of je functie op te komen.

PERSOONLIJKE coaching is effectief en een aanbeveling wanneer tijd en privacy belangrijk voor je zijn. Wij adviseren 2 sessies persoonlijke coaching van 2.15 uur.

E-TRAINING is ideaal wanneer je de voorkeur geeft aan zelfhulp. Het is een uitgebreid pakket en heeft een cliënt-waarderingscijfer van 8.1.

ALLE TRAININGEN

E-TRAININGEN

Waarom langzaam als het sneller kan…

Met MindTuning™ leer je om je eigen herstelvermogen te mobiliseren. De uitwerking die de toepassing op je heeft blijkt ongekend, zowel in snelheid als duurzaamheid.

Mindtuning™ is door Pieter Frijters in 1992 ontwikkeld om zelf burn-out, stress en niet-reële angsten snel en adequaat op te lossen. Zijn uitgangspunt: ‘Ieder negatief gevoel dat in één keer ontstaat, heeft de potentie om in één keer op te lossen’. Hij coachte meer dan 30.000 mensen.

Aanpak angst & fobie

  • Eerst wordt alle ruis in je brein die angst veroorzaakt opgespoord en met MindTuningoefeningen weggenomen. Vergelijk het met een oude radio die niet goed stond afgesteld op een zender. Zo wordt je brein weer ontvankelijk gemaakt en dringt alles weer helder tot je door. Je paniek blijft dan achterwege en zo kom je weer volledig in je energie.
  • Vervolgens leer je hoe je in de toekomst het ontstaan van angst en fobie voorblijft.

Pak je voordeel!

* Bij groepstraining en 1 op 1 consult krijg je ter ondersteuning GRATIS toegang tot een E-Training pakket naar keuze met duidelijke uitleg en video’s.

Tips om zelf te doen

In onderstaande video geeft Pieter Frijters je tips waar je zelf mee aan het werk kunt.

Plasangst: Ontsnappen aan paniek

Meer tips

Meer tips en oefeningen vind je in de boeken van Pieter Frijters.

Lees ook: Wat is MindTuning en MindTuning missie

NAAR TRAININGEN

Video-tips

Referenties

Plasangst: Ik durf nu meer te ondernemen

Op 19 juni dit jaar heb ik een groepscoaching van jullie meegemaakt. Deze gebeurtenis was zeer verhelderend en nuttig. Ik ben dankzij jullie minder zenuwachtig en durf meer te ondernemen. Eric F
EVA over MindTuningEVA over MindTuningLees artikel

Gratis TIPS ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.