Bel ons

VIP Consult

Tijd kost geld en een VIP consult kost de minste tijd

Wanneer de oplossing van jouw probleem niet langer kan wachten!

Soms staan er belangen op het spel en is er haast om een ontstane  problematiek adequaat en vooral snél op te lossen.

Persoonlijke VIP Consulten door Pieter Frijters
Pieter Frijters MAAKT binnen 10 dagen tijd voor je! Een VIP Consult duurt gemiddeld 2.5 uur.

Welke problematiek wordt met VIP-sessies opgelost?

  • Verlies van helder overzicht op belangrijke zaken
  • Wanneer je twijfelt en snel een besluit wilt nemen
  • Stress of burn-out waar je liever vandaag nog vanaf wilt
  • Overmatige spanning voor een presentatie voor een groot publiek
  • Wanneer je op korte termijn iets gaat ondernemen waar je enorm tegenop ziet

Tarieven VIP Consult

Bel voor informatie over het tarief voor VIP Consulten naar: 0182-612345

Vind jezelf een VIP

VIP-Consult is bedoeld voor iedereen die zichzelf belangrijk genoeg vindt, die geen dag langer wil dealen met angst, burn-out of andere klachten en de kwaliteit van leven drastisch wil verbeteren. Terwijl sommige echte VIP’s liever een paar jaar aanrommelen met antidepressiva en alle negatieve gevolgen van dien. Geld maakt niet gelukkig en een goede kwaliteit van leven doet dat wel.

Lees hier: Wat is MindTuning?

Contact met Pieter Frijters:
LinkedIn van Pieter
pieter@mindtuning.nl

Contact

Door wie

Pieter Frijters

Pieter Frijters is grondlegger en directeur van Frijters MindTuning™ BV in Waddinxveen. Sinds 1992 houdt hij zich bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven en mondelinge communicatie. Hij werkte met meer dan 30.000 mensen uit alle lagen van de bevolking.

Bestuurders, ondernemers, managers, consultants en duizenden anderen deden inmiddels  een beroep op zijn kennis en kunde.

Pieter leidde voorheen een bewogen leven en kende armoede en rijkdom, verdriet en geluk, angst en vrijheid, tegenslag en succes. Hij was onder meer uitgever en DGA van Piton Equity en FITE Finance Consultants. Begin 1991 zette een burn-out hem op het spoor van wat uiteindelijk MindTuning™ zou worden.

Bezoeken aan huisarts, neuroloog, psychiater en psycholoog leidden tot niets. Hij was op een dood spoor beland en ging, toen hij weer energie kreeg, zelf op zoek naar een oplossing voor zijn klachten. Een gedachten-experiment bracht per toeval de oplossing.

Na lang experimenteren, ontwikkelde hij MindTuning™. Geen therapie, maar een leermethode om psychische belemmeringen zoals stress, onzekerheid, angst en burn-out te elimineren en direct om te zetten in succes. En bovendien een methode om mondelinge informatie helder over te brengen en om leerstof beter te onthouden.

Nederlandse en Belgische kranten en tijdschriften schreven artikelen over hem. Diverse tv- zenders zonden documentaires uit over zijn werk. Hij is regelmatig te gast in radio en tv-programma’s over onderwerpen als angst, burn-out en ontspannen spreken.

Pieter Frijters is auteur van de bestsellers: ‘Van Fobie naar Vrijheid’, ‘Meester over je Gedachten’ en ‘5 Jaar ouder, 10 jaar Jonger’. Hij schrijft columns voor Managersonline, BusinessCompleet, en Jobbird.

Referenties

Bedrijfsarts over zijn ervaring met Pieter Frijters

Heb Pieter meerdere keren aan de slag gezien en hem binnen één of twee sessies mensen volledig of voor een belangrijk deel af zien helpen van faalangst, andere angst- of paniekaanvallen, fobieën en tics. Ook is zijn aanpak bij stotteren op zijn zachtst gezegd zeer opmerkelijk. Verder heb ik hem de kwaliteit van presenteren aanmerkelijk zien verbeteren bij andere mensen. Pieter presenteert zich als een vakman met een scherp analytisch vermogen die precies weet waar hij naar toe moet. Ben er van overtuigd geraakt dat MindTuning voor veel mensen een oplossing biedt voor veelal jarenlang slepende problematiek waar de reguliere zorg onvoldoende of soms zelfs helemaal geen antwoord op heeft en dat zijn methode voor een scala aan psychisch georiënteerde klachten werkt. Luuk Haze, bedrijfsarts/directeur NoordMed Consultancy B.V.

Gratis TIPS ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.