Direct inschrijven
Bel ons

Jeugdcoaching

Snel, veilig en vertrouwd oplossen van angst en onzekerheid bij jongeren

MindTuning™ voor jeugd en jongeren is géén angsttherapie maar coaching op het niveau waarop jongeren denken en hun eigen angst en onzekerheid beleven.
Let op! Voor kinderen met een geestelijke leeftijd vanaf 14 jaar.

Gemiddeld volstaan 3 sessies persoonlijke coaching van 1 uur, om je kind definitief van angst of onzekerheid af te helpen.

Impact van angst over 10 jaar?

Je kind wordt nu gevormd. Vandaag 1 centimeter uit de richting kan over 10 jaar wel eens meer dan 1 kilometer zijn. Beter voorkomen dan genezen en beter snel verhelpen dan oeverloze praatsessies en medicatie.

Geen etiket

ADHD, fobie of spreekangst… het doet er niet toe. Je kind is allerminst geholpen met een etiket. Ieder kind is uniek en ieder kind heeft zijn unieke wensen. Dat is waar het om draait.

MindTuning™-coaches denken niet in problemen maar in doelen. Je zoon of dochter heeft ongetwijfeld een redelijk doel. Door resultaatgericht op een speciale manier samen te werken (MindTuning™) wordt het gewenste resultaat behaald.

MindTuning™-jeugdcoaches

Onze jeugdcoaches worden geselecteerd op hun buitengewone aanleg om met jeugd en jongeren te werken. Ze spreken en verstaan hun taal en hebben zelf het nodige meegemaakt.

Jonge mensen zijn niet te vangen in een theoretisch kader. Er is een ‘klik’ en kundigheid nodig. Die ‘klik’ is er meteen en de praktische kundigheid van een MindTuning™-jeugdcoach levert direct resultaten op.

Samen naar de oplossing

Het is onze ervaring dat angst- en onzekerheidsklachten van je kind meestal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het is van belang dat de verandering beklijft en dat je zoon of dochter blijft blaken van zelfvertrouwen. Onze jeugdcoaches geven daarom tevens adviezen hoe jij je kind het beste ondersteunt.

Missie

Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Het is onze missie om bij jongeren met angst- of onzekerheidsklachten in Nederland de beste resultaten te blijven realiseren en dat in de kortst mogelijke tijd.

Angstklachten verhelpen gaat met MindTuning™ razendsnel. Daarna is je invloed als ouder bepalend. Het is daarom van belang om de begeleidingsadviezen van de jeugdcoach direct toe te passen. Een extra garantie voor succes!

Tarieven jeugdcoaching

Jeugdcoaching bestaat altijd uit 3 sessies persoonlijke coaching van ongeveer 1 uur. Er worden altijd 3 afspraken gemaakt.
Het gezamenlijk tarief voor 3 sessies is: € 1180,- incl. 21% BTW.

In een uitzonderlijk geval kan het later nodig zijn om een extra persoonlijke jeugdcoaching te boeken. Het tarief is dan € 390,- per sessie.

Vergoeding door de ziektekostenverzekering?

NEE! Wij houden ons niet bezig met traditionele psychotherapie. U vindt op iedere hoek van de straat wel een psycholoog. Grote kans dat dit voor een deel wel wordt vergoed.
En waarom is ons tarief hoger dan bij een veel andere organisaties? Kijk voor een het antwoord en uitleg bij veel gestelde vragen.

Lees hier: Wat is MindTuning?

Meer info of een afspraak maken? bel gerust 0182-612345

TV-documentaire over angst en stotteren bij kinderen

In de TV documentaire ‘HOERA EEN KIND’ uit 1999 is al te zien hoe Pieter Frijters een jongen van 10 jaar van stotteren afhelpt.

Ellen Hendriks over jeugdcoaching

Door wie

Ellen Hendriks

Ellen is HBO geschoold sociaal pedagoog en oplossingsgericht therapeut. Ooit leed zij zelf aan paniekaanvallen en burn-outverschijnselen. Hoe diep zij ook zat, zij transformeerde zich tot de beste versie van zichzelf.

Dankzij keihard werken, een tomeloze discipline en een flinke portie talent schopte zij het tot MindTuning™- Executive Coach.

Met verbluffend goed resultaat coacht zij onder andere jeugd en jongeren en is gespecialiseerd in het oplossen van stress en burn-out bij jongeren. Daarnaast geeft Ellen Burn-out – Angst – Stress | BAS-trainingen, assertiviteitstrainingen, spreektrainingen, stottertrainingen en persoonlijke consulten. Haar passie voor het vak is ongekend en haar cliënten zijn verwonderd over hun eigen progressie.

Ellen is eveneens de perfecte persoon om mensen te begeleiden die GELEIDELIJKER willen herstellen van burn-out. Vergeleken met de directe en tijdbesparende aanpak van Pieter Frijters is Ellen eerder een locomotief die er iets langer over wil doen en op uiterst subtiele wijze beslist dezelfde resultaten behaalt. Pieter Frijters noemt haar een TOPPER in haar vak. En dat wil heel wat zeggen.

Ellens hart ligt bij het helpen van kwetsbare groepen in de samenleving. Zij ondersteunt in haar vrije tijd drugsverslaafden bij het afkicken en is een verwoed sporter. Fietsen, kickboksen, Krav Maga, hardlopen, skiën en hiken zijn haar hobby’s.

Ellen Hendriks ontwikkelde samen met Pieter Frijters het MindTuning E-Trainingpakket.

Referenties

Jeugdcoaching: Ik stotterde niet

Ik ben erg blij met de reminder die jullie stuurde! Dit zal me zeker helpen als ik het een klein beetje vergeten ben. Het gaat nu prima! Ik heb met de voetbal gewoon gescoord en was absoluut liever tegen mezelf na de 2 gemiste kansen! Ook ben ik nu begonnen aan mijn toetsweek en heb geregeld dat ik lekker bij het raam kan zitten zodat ik af en toe die rust kan pakken! Het gaat tot nu toe erg goed! Het waarnemen geeft me een goed gevoel. Ik moest een wiskundepresentatie doen zomaar uit het niets en vond het niet eens erg! Ik stotterde niet het zweet brak me niet uit en kreeg geen rode wangen. Ik heb erg veel geleerd, bedankt! We zullen nog wel eens terug komen op een zaterdagseminar! Linsey

Jeugdcoaching: YES!

Ik heb voor topo en taal een 10. Praten gaat ook goed. Mijn laagste cijfer is een 6,5. Het is tenminste een voldoende. YES! Sanne

Jeugdcoaching: Het gaat goed

Het gaat goed met me. Ben vandaag ook weer naar school geweest en heb een oefenexamen gemaakt. Ik heb een voldoende,  dus ik kan gewoon examen doen in januari. Thuis gaat het ook wel goed. Ik heb in ieder geval niet meer steeds dat gezeur aan mijn hoofd elke dag. Maarten

Jeugdcoaching: Mooi rapport

Oscar is, met een mooi rapport, over naar 3 VWO. Het was geen enkel probleem en alle docenten waren positief over hem. Vera

Jeugdcoaching: Positieve feedback

Het oefenen gaat tot nu toe erg goed voor mijn gevoel en ook van mijn ouders krijg ik positieve feedback. Dus ik ga hier gewoon mee door deze komende weken! Axel

Direct na de sessie is Marloes veranderd!

Het gaat goed met Marloes. Direct na de sessie is Marloes veranderd. Aangezien ik het niet helemaal kon geloven, reageer ik nu pas. Vandaag is Marloes naar school geweest in een blouse die ze nooit naar school durfde te dragen. Ze spreekt in het openbaar (o.a. in de klas) en steekt zelfs haar vinger op om aan de beurt te komen. De juf vindt haar verre van verlegen!! Ze stelt zich normaal aan mensen voor en legt aan vrienden uit wat jij haar allemaal hebt geleerd. Marloes vertelt aan een ieder die het maar wil horen wanneer je wel of niet makkelijk om te duwen bent etc. Ze geeft aan dat de juf al lang geen grote oren meer heeft en ook niemand meer voorzien wordt van een feestneus etc. Volgens haar is dat helemaal niet meer nodig. Volgens Marloes ben je niet zomaar een meneer, maar een heel bijzondere meneer en ook haar vader moeder zijn het daarmee eens. Heel erg bedankt voor je moeite. Mocht Marloes ooit een terugval krijgen dan melden wij ons weer, maar voor als nog lijkt dat niet nodig. Met vriendelijke groeten, Mies v W

Gratis TIPS ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.