Direct inschrijven
Bel ons

Burn-out-coaching voor jongeren

Duur: 3 sessies persoonlijke jeugdcoaching

Kies voor de meest effectieve oplossing!

De gevolgen van een burn-out bij jongeren zijn enorm. Je bent volkomen uitgeput en hebt nergens zin in. Je piekert veel, voelt je onzeker en wellicht zelfs angstig. Je kunt je schoolwerk niet meer bijbenen. Vaak kun je op veel onbegrip van je omgeving rekenen.

Onmiddellijk herstel

MindTuning jeugdcoaching biedt een snelle, effectieve oplossing aan jonge mensen met burn-out. Herstel wordt onmiddellijk in gang gezet. Onze deskundige coach spreekt jouw taal en reikt je gereedschappen aan waar je je verdere leven profijt van hebt.

Belangrijke pijlers van jeugdcoaching zijn:

  • Werken aan zelfvertrouwen en assertiviteit
  • Anders leren denken
  • Opbouwen van een gezond levensritme en balans tussen activiteiten en rust
  • Het aanleren van manieren om valkuilen te herkennen en vermijden
  • Elimineren van faal- en andere angsten

Ouders/ verzorgers krijgen tools aangereikt om hun kind te ondersteunen in het bewaken van hun eigen grenzen.

Het gezamenlijk tarief voor 3 sessies is: € 1180,- incl. 21% BTW.

In een uitzonderlijk geval kan het later nodig zijn om een extra persoonlijke jeugdcoaching te boeken. Het tarief is dan € 390,- per sessie.

Lees hier: Wat is MindTuning?

Meer informatie, of een afspraak maken? Bel gerust 0182-612345

Ellen Hendriks over burn-out bij jongeren

Door wie

Ellen Hendriks

Ellen is HBO geschoold sociaal pedagoog en oplossingsgericht therapeut. Ooit leed zij zelf aan paniekaanvallen en burn-outverschijnselen. Hoe diep zij ook zat, zij transformeerde zich tot de beste versie van zichzelf.

Dankzij keihard werken, een tomeloze discipline en een flinke portie talent schopte zij het tot MindTuning™- Executive Coach.

Met verbluffend goed resultaat coacht zij onder andere jeugd en jongeren en is gespecialiseerd in het oplossen van stress en burn-out bij jongeren. Daarnaast geeft Ellen MindTuning Burn-out – Angst – Stress | BAS-trainingen, assertiviteitstrainingen, spreektrainingen, stottertrainingen en persoonlijke consulten. Haar passie voor het vak is ongekend en haar cliënten zijn verwonderd over hun eigen progressie.

Ellen is eveneens de perfecte persoon om mensen te begeleiden die GELEIDELIJKER willen herstellen van burn-out. Vergeleken met de directe en tijdbesparende aanpak van Pieter Frijters is Ellen eerder een locomotief die er iets langer over wil doen en op uiterst subtiele wijze beslist dezelfde resultaten behaalt. Pieter Frijters noemt haar een TOPPER in haar vak. En dat wil heel wat zeggen.

Ellens hart ligt bij het helpen van kwetsbare groepen in de samenleving. Zij ondersteunt in haar vrije tijd drugsverslaafden bij het afkicken en is een verwoed sporter. Fietsen, kickboksen, Krav Maga, hardlopen, skiën en hiken zijn haar hobby’s.

Ellen Hendriks ontwikkelde samen met Pieter Frijters het MindTuning E-Trainingpakket.

Referenties

Gratis TIPS ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.