Bel ons

'Alle psychiaters samen krijgen niet voor elkaar wat jullie doen'

MindTuningconsultants

Kracht van de eenvoud

Door de kracht van haar eenvoud is MindTuning™ een ijzersterke methode die 'evidence based' ongekend effectief is. Maar toch zijn het de MindTuningconsultants die het verschil maken. Een buitengewone aanleg en levenservaring zijn daarom een vereiste.

De wetenschap dat slechts een enkeling voor dit vak is gemaakt, heeft Pieter Frijters altijd weerhouden om een open opleiding tot MindTuningconsultant te verzorgen. De afgelopen twintig jaar hebben velen gesolliciteerd naar een baan als MindTuningconsultant. De meeste sollicitanten kwamen uit het coachingvak. Alleen de allerbesten zijn opgeleid en gebleven, of momenteel nog in opleiding.

Visie

In dit computertijdperk is kennis overal te vinden en is dit al lang niet meer zaligmakend. Het draait om aanleg en of je deze kennis weet om te zetten in kundigheid. De grootste kans op succes is om de theorie in de echte praktijk te leren en in werking te zien, deze vervolgens onder begeleiding toe te passen en aanwijzingen te krijgen tot verbetering.

MindTuningconsultants

Op deze wijze worden onze mensen opgeleid. Het maakt van elke MindTuningconsultant een practicus die met de kracht van de eenvoud op het hoogste niveau presteert. Momenteel werken naast Pieter Frijters de volgende consultants bij Frijters MindTuning:

Ellen Hendriks

Ellen is gedurende zes jaar persoonlijk opgeleid door Pieter Frijters. Dankzij hard werken,
discipline en een portie talent schopte zij het tot MindTuningconsultant/trainer. Gelijktijdig volgde zij een opleiding tot HBO sociaal pedagoog en heeft deze met goed gevolg afgerond.

Haar passie voor het vak is ongekend en haar cliënten zijn verwonderd over hun eigen progressie.
Zij geeft groepstraining Angst, Paniek, Onzekerheid en Burn-out, Assertiviteitstrainingen, Spreektrainingen, Stottertrainingen en Persoonlijke consulten. Het werken met groepen is haar grootste passie en zij gaat dan helemaal los.

Als geen ander weet en voelt zij wat jij doorstaat. Van haar levenservaring, tomeloze energie en specialistische kennis ga je veel leren. Want Ellen is zoals alle MindTuningtrainers/consultants ervaringsdeskundig.

Ellen is eveneens de perfecte persoon om mensen te begeleiden die GELEIDELIJKER willen herstellen van burn-out. Vergeleken met de directe en tijdbesparende aanpak van Pieter Frijters is Ellen eerder een locomotief die er iets langer over wil doen en op uiterst subtiele wijze dezelfde resultaten behaalt.

Ellens hart ligt bij het helpen van kwetsbare groepen in de samenleving. Naast haar werk voor MindTuning ondersteunt Ellen in de GGZ zorg drugsverslaafden bij het afkicken.

Ellen is een verwoed sporter. Fietsen, kickboksen, Krav Maga, hardlopen,
skiën, hiken en een leven lang studeren zijn haar hobby's.

Nic Oosterveer

Nic is van jongs af aan een echte doorzetter. Van LTS-leerling klom hij op tot het Hbo. Hij bewees daarmee zijn levensfilosofie: ‘Iedereen kan wat hij of zij graag zou willen’.

Nic was meer dan 20 jaar directeur/ eigenaar van een financieel advieskantoor. Vanuit zijn professie voerde hij veel gesprekken met mensen. Hij verkocht het bedrijf om nóg dichter aan te sluiten bij zijn passie: Mensen tunen in het LEVEN.

Ook werkte hij als uitvaartconsulent en ontmoette veel mensen in de terminale fase. Hij weet daarom als geen ander hoe belangrijk het is om je leven te LEVEN! Het motiveert hem nog eens extra om mensen op een prettige wijze te begeleiden.

‘‘Leven is meer dan ademhalen en werken, ‘’ aldus Nic. ‘’Het gaat erom dat je écht kunt laten zien wie je bent. Daarin hebben we soms ‘iets’ te passeren. Daarna lijken je lichaamscellen meer te gaan leven.’’

Nic leeft zijn passie: Het trainen, begeleiden en coachen van mensen in de ruimste zin van het woord. Hij doet dit regelrecht vanuit zijn hart. Hij is persoonlijk door Pieter Frijters opgeleid. Zijn oeverloze enthousiasme, authenticiteit, empathie, eerlijkheid en communicatieve vermogen maken van Nic een uitstekend trainer en coach.

Nic is tevens coördinator binnen Frijters MindTuning. Hij onderhoudt contacten met onze klanten, voert kennismakingsgesprekken en leidt kennismakingsbijeenkomsten. Daarnaast geeft hij trainingen en persoonlijke consulten. Ook begeleidt hij cliënten in het na-traject.

Als Nic onbereikbaar is, loopt hij in de Zwitserse Alpen, waar hij zich graag oplaadt. Hij komt ook net zo graag weer terug om als trainer, begeleider en coach aan de slag te gaan.

Judith Rolf

Judith probeerde jarenlang  om van paniekaanvallen en chronische hyperventilatie af te komen. Niets hielp en uiteindelijk verloor ze dankzij haar klachten zelfs haar baan.

Geïnspireerd door de bestseller ‘Van fobie naar vrijheid’  van Pieter Frijters, bezocht zij een MindTuningseminar.  Dat hielp en ze besloot te gaan leven volgens de principes uit Pieters tweede boek, ‘Meester over je gedachten’.

Judith deed haar afstudeeronderzoek ‘Voeding bij angst en stress’ voor de opleiding voeding en diëtetiek aan de Haagse Hogeschool bij MindTuning™. En zag haar droom -werken voor Pieter Frijters- in vervulling gaan. Zij helpt mensen met angst- en stressklachten door ze de juiste ondersteunende voeding- en supplementenadviezen te geven.

Judith geeft workshops van een halve dag Voeding bij angst en stress  Deze workshop is als BONUS gratis te volgen bij een Groepstraining Angst, Paniek, Onzekerheid en Burn-out, maar kan ook tegen betaling los gevolgd worden.

Adrienne van 't Hoog

Adrienne is in 1982 afgestudeerd als fysiotherapeut in Amsterdam. Zij werkte achtereenvolgens in een revalidatie kliniek, het WG (voormalig AMC) en leidde 25 jaar een middelgrote reguliere praktijk in de Ronde Venen.

In 2010 volgde zij de opleiding ‘Clinical Nutrition Integrative Medicine’ in Amerika. Adrienne behandelde de afgelopen 25 jaar duizenden patiënten met stoornissen gerelateerd aan het bewegingsapparaat.

Adrienne staat bekend om haar ervaring, positieve houding en overtuigingskracht. Zij behandelt mensen met burn-out- en angstklachten en heeft zich extra gespecialiseerd in het oplossen van hyperventilatie.

Naar trainingen
EVA over MindTuningEVA over MindTuningLees artikel

Gratis TIPS ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.