Bel ons

'Alle psychiaters samen krijgen niet voor elkaar wat jullie doen'

MindTuningconsultants

Kracht van de eenvoud

Door de kracht van haar eenvoud is MindTuning™ een ijzersterke methode die 'evidence based' ongekend effectief is. Maar toch zijn het de MindTuningconsultants die het verschil maken. Een buitengewone aanleg en levenservaring zijn daarom een vereiste.

De wetenschap dat slechts een enkeling voor dit vak is gemaakt, heeft Pieter Frijters altijd weerhouden om een open opleiding tot MindTuningconsultant te verzorgen. De afgelopen twintig jaar hebben velen gesolliciteerd naar een baan als MindTuningconsultant. De meeste sollicitanten kwamen uit het coachingvak. Alleen de allerbesten zijn opgeleid en gebleven, of momenteel nog in opleiding.

Visie

In dit computertijdperk is kennis overal te vinden en is dit al lang niet meer zaligmakend. Het draait om aanleg en of je deze kennis weet om te zetten in kundigheid. De grootste kans op succes is om de theorie in de echte praktijk te leren en in werking te zien, deze vervolgens onder begeleiding toe te passen en aanwijzingen te krijgen tot verbetering.

MindTuningconsultants

Op deze wijze worden onze mensen opgeleid. Het maakt van elke MindTuningconsultant een practicus die met de kracht van de eenvoud op het hoogste niveau presteert.

Momenteel werken naast Pieter Frijters de volgende consultants bij Frijters MindTuning:

Nic Oosterveer

Nic is van jongs af aan een echte doorzetter. Van LTS-leerling klom hij op tot het Hbo. Hij bewees daarmee zijn levensfilosofie: ‘Iedereen kan wat hij of zij graag zou willen’.

Nic was meer dan 20 jaar directeur/ eigenaar van een financieel advieskantoor. Vanuit zijn professie voerde hij veel gesprekken met mensen. Hij verkocht het bedrijf om nóg dichter aan te sluiten bij zijn passie: Mensen tunen in het LEVEN.

Ook werkte hij als uitvaartconsulent en ontmoette veel mensen in de terminale fase. Hij weet daarom als geen ander hoe belangrijk het is om je leven te LEVEN! Het motiveert hem nog eens extra om mensen op een prettige wijze te begeleiden.

‘‘Leven is meer dan ademhalen en werken, ‘’ aldus Nic. ‘’Het gaat erom dat je écht kunt laten zien wie je bent. Daarin hebben we soms ‘iets’ te passeren. Daarna lijken je lichaamscellen meer te gaan leven.’’

Nic leeft zijn passie: Het trainen, begeleiden en coachen van mensen in de ruimste zin van het woord. Hij doet dit regelrecht vanuit zijn hart. Hij is persoonlijk door Pieter Frijters opgeleid. Zijn oeverloze enthousiasme, authenticiteit, empathie, eerlijkheid en communicatieve vermogen maken van Nic een uitstekend trainer en coach.

Nic is tevens coördinator binnen Frijters MindTuning. Hij onderhoudt contacten met onze klanten, voert kennismakingsgesprekken en leidt kennismakingsbijeenkomsten. Daarnaast geeft hij trainingen en persoonlijke consulten. Ook begeleidt hij cliënten in het na-traject.

Als Nic onbereikbaar is, loopt hij in de Zwitserse Alpen, waar hij zich graag oplaadt. Hij komt ook net zo graag weer terug om als trainer, begeleider en coach aan de slag te gaan.

Judith Rolf

Judith probeerde jarenlang  om van paniekaanvallen en chronische hyperventilatie af te komen. Niets hielp en uiteindelijk verloor ze dankzij haar klachten zelfs haar baan.

Geïnspireerd door de bestseller ‘Van fobie naar vrijheid’  van Pieter Frijters, bezocht zij een MindTuningseminar.  Dat hielp en ze besloot te gaan leven volgens de principes uit Pieters tweede boek, ‘Meester over je gedachten’.

Judith deed haar afstudeeronderzoek ‘Voeding bij angst en stress’ voor de opleiding voeding en diëtetiek aan de Haagse Hogeschool bij MindTuning™. En zag haar droom -werken voor Pieter Frijters- in vervulling gaan. Zij helpt mensen met angst- en stressklachten door ze de juiste ondersteunende voeding- en supplementenadviezen te geven.

Judith geeft workshops van een halve dag Voeding bij angst en stress  Deze workshop is als BONUS gratis te volgen bij een Groepstraining Angst, Paniek, Onzekerheid en Burn-out, maar kan ook tegen betaling los gevolgd worden.

Adrienne van 't Hoog

Adrienne is in 1982 afgestudeerd als fysiotherapeut in Amsterdam. Zij werkte achtereenvolgens in een revalidatie kliniek, het WG (voormalig AMC) en leidde 25 jaar een middelgrote reguliere praktijk in de Ronde Venen.

In 2010 volgde zij de opleiding ‘Clinical Nutrition Integrative Medicine’ in Amerika. Adrienne behandelde de afgelopen 25 jaar duizenden patiënten met stoornissen gerelateerd aan het bewegingsapparaat.

Adrienne staat bekend om haar ervaring, positieve houding en overtuigingskracht. Zij behandelt mensen met burn-out- en angstklachten en heeft zich extra gespecialiseerd in het oplossen van hyperventilatie.

Ondersteuning

Onze consultants worden ondersteund door een team van medewerkers:

Joanne

Managementassistent / Accountmanager

Joanne is als parttime managementassistent en accountmanager het eerste aanspreekpunt van Frijters MindTuning. Haar roots liggen in eventorganisatie, planning en sales. Adviseren, plannen en regelen zitten haar in het bloed. Zij adviseert particulieren en bedrijven, zowel telefonisch als op locatie, over groepstrainingen, persoonlijke consulten en e-training. Ook is zij verantwoordelijk voor het organiseren van de seminars en trainingen buitenshuis. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Werken met mensen is haar op het lijf geschreven.
Joanne’s levensmotto: Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. ‘’Met Frijters MindTuning leveren we daaraan graag een bijdrage. Er gebeuren tijdens de trainingen regelmatig wondertjes. Burn-out, angst & fobie, onzekerheid of gebrek aan assertiviteit worden opgelost. Als deelnemers voor de tweede keer naar een training komen, zie je al een wereld van verschil. Mensen maken hier enorme sprongen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat maakt ons werk enorm leuk en inspirerend.’’

Cornelie

Managementassistent / Accountmanager

Cornelie is dankzij haar ervaring, veelzijdigheid en sterke communicatieve vaardigheden een grote aanwinst voor Frijters MindTuning. Eerder werkte zij onder meer als vestigingsmanager bij een uitzendbureau en als office manager binnen de maritieme sector. Zij is nuchter, belangstellend, klantgericht en sociaal. En houdt ervan om te worden uitgedaagd.
Of ze nu als gastvrouw klanten welkom heet of potentiële deelnemers en bedrijven van informatie en advies voorziet, ze schakelt moeiteloos over van de ene naar de andere rol. Cornelie over haar werk bij Frijters MindTuning: ‘Ik ben iedere keer weer onder de indruk van de snelle progressie die deelnemers aan onze trainingen en coachings maken!'

Randy

Financiële administratie/ Managementassistent

Randy heeft jarenlang gewerkt voor sociale partners van de bedrijfstak horeca. Binnen Frijters MindTuning houdt zij zich bezig met financieel-administratieve zaken. Daarnaast geeft zij informatie en advies over trainingen aan particulieren en bedrijven. Zij voelt zich als een vis in het water in de opleidingsbranche.
Randy’s levensmotto: Pluk de dag! ‘’Het is belangrijk om niet uit te stellen wat je vandaag kunt doen. Dat geldt ook als het gaat om het oplossen van problemen als angst, burn-out of andere blokkades in je leven. Je hebt er ontzettend veel profijt van, zowel zakelijk als privé. Mensen die zich verder willen ontwikkelen goed adviseren is heel dankbaar werk. Vaak nemen ex-cursisten jaren later nog de moeite om een e-mail te sturen. Over oh-ja-momenten en met dank aan wat ze bij ons hebben geleerd. Dat ze na zo’n lange tijd contact blijven houden, vind ik iedere keer weer indrukwekkend.’’

Gerda

Gastvrouw/ Catering

Gerda is de ‘moeder’ van het MindTuning-team. Zij legt het liefste iedereen in de watten. Ze verzorgt sinds jaar en dag voortreffelijke lunches voor deelnemers aan groepstrainingen en biedt, wie daar behoefte aan heeft, een luisterend oor. Daarnaast zorgt zij ervoor dat alle ruimtes in het trainingscentrum spik en span zijn.
Gerda’s levensmotto: Blijf altijd positief. Denk in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. ‘’Dat heb ik van Pieter Frijters geleerd. Het verrijkt je leven. We brengen dit graag over op onze deelnemers. Het is hartverwarmend om te zien hoe dankbaar en boordevol energie mensen na afloop van een training of consult de deur uit gaan. Daar doen we het voor!’’

Francien

Gastvrouw/ Catering

‘Wacht niet op een goede dag, maar máák er een.’ Dat is het motto van gastvrouw Francien. Zij laat niets aan het toeval over. Francien maakt dat deelnemers aan trainingen en PC’s zich welkom en op hun gemak voelen. Vanaf de eerste stap die zij bij Frijters MindTuning over de drempel zetten. Met een vriendelijk woord, een lekker kopje koffie, thee, of glaasje water. Ook maakt ze van elke deelnemerslunch een mix van lekkernijen en houdt de werkruimtes netjes en schoon. 's Avonds ontvangt zij cliënten die voor een persoonlijke coaching bij Pieter Frijters komen.
‘Ik vind het geweldig om bij MindTuning te werken. Omdat onze trainers in mensen het lef wakker maken om het beste uit zichzelf te halen en (nog) meer van het leven te maken. Deelnemers hebben soms jaren gewacht om bijvoorbeeld hun angst of fobie op te lossen. Of vonden nergens anders de juiste hulp. Een reactie die we na afloop ontzettend vaak krijgen is: ‘Ik wist niet dat ik dit in me had!’

Naar trainingen
EVA over MindTuningEVA over MindTuningLees artikel

Gratis TIPS ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.