Bel ons

'Ik heb de 'knop' gevonden! Wat een vrijheid'

Burn-out bij medici

Trilangst bij coassistenten

Als u last heeft van trilangst, levert dit veel stress en benauwde momenten op. In het ergste geval gaat de angst om te trillen uw beroepsleven in grote mate beheersen en lijdt het tot burn-out. Of u gooit het bijltje er bij neer en maakt een carrièremove om de verkeerde redenen.

U staat niet alleen. Trilangst komt heel veel voor. Niet alleen bij mensen die werken in de gezondheidszorg, maar in alle beroepen waar nauwkeurigheid van de handen gevraagd wordt. Een voorbeeld daarvan zijn musici.

Prikangst

Het begint vaak met de simpele venapunctie of het prikken van een infuus. Als dat maar goed gaat! Meestal begint het trillen al als u alleen maar aan deze medische handeling denkt. U maakt zich zorgen, want ook de patiënt ontgaat het niet dat u trilt.  En dan gaat het helemaal mis. Er moet opnieuw geprikt worden. U hart klopt in uw keel, het trillen is niet te controleren en het liefste zou u de benen nemen. Herkenbaar? Vast!

Hechtangst

Een andere vorm van trilangst is het zusje van prikangst: hechtangst. Als u hier last van heeft gaat het al mis voordat u goed en wel met hechten begonnen bent. Trilangst doormaken is een crime. Het maakt u onzeker en u vraagt zich misschien af of u wel het juiste beroep gekozen hebt.

Een snelle oplossing

Veel coassistenten weten wat trilangst is. Het is zaak om er snel iets aan te doen, voordat het uw werkplezier vergalt. Er is een heel simpele en snel werkende methode om voorgoed van trilangst af te komen: Mindtuning. Veel artsen en musici plukken hier inmiddels de vruchten van.

MindTuning biedt verschillende mogelijkheden om van uw angst af te komen. Via een persoonlijk consult, VIP consult of Groepstraining Angst, Paniek, Onzekerheid en Burn-out.

Wat is Mindtuning?

Oplossingen voor Burn-out bij medici

Direct inschrijven

Gratis TIPS ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.