Artikelen

Direct inschrijven

Burn-out & Stress

Stress en burn-out

Snel en duurzaam HERSTELLEN van burn-out en stress.

Ineens is het er. Je bent burn-out. Je behoort tot de ongeveer een miljoen mensen in Nederland met  burn-outklachten, terwijl nog eens enkele honderdduizenden Nederlanders een chronische aandoening hebben die gepaard gaat met aanhoudende vermoeidheid, stress en/of pijn.

Burn-out heeft 3 gemene delers:

1. De verschijnselen zijn er ineens en brengen een angstshock teweeg.

2. Het is een normale toestand van emotionele en lichamelijke uitputting die bij volledige acceptatie binnen 2 tot 6 maanden vanzelf weer overgaat.

3. Het wordt echter in stand gehouden door angst en onzekerheid over je gezondheid, je werk en je toekomst en gebrek aan inzicht m.b.t. de werkelijke oorzaken.

Hoe snel herstel je van burn-out en stress?

Burn-out is er in één keer. Ook al gingen er jaren van roofbouw aan vooraf. Gelukkig bezit iedereen de geestkracht om razendsnel weer in de goede richting te veranderen. Met MindTuning™ bereik je dat gemiddeld in 3 sessies.

Voor veel mensen met een burn-out klinkt 3 sessies niet als muziek in hun oren. Want natuurlijk wil je je snel beter voelen. Maar je wilt niet onder druk staan. En het woord snel, of alles wat daar maar naar verwijst, daar ben je waarschijnlijk allergisch voor als je je totaal opgebrand voelt.

Een uitleg m.b.t. drie sessie is dus op zijn minst op z’n plaats!

Drie sessie betekenen niet dat je in no time weer fulltime terug gaat naar jouw werkplek. En dat jij weer op de oude voet doorgaat en opnieuw burn-out raakt. De drie sessies die wij jou bieden zijn er voor bedoeld om jouw herstel blijvend in gang te zetten.

Dat doen wij door jouw zelfoplossend en zelfherstellend vermogen te activeren. En je alle tools te geven om daarna in jouw eigen tempo volledig te herstellen. Natuurlijk met een plan, hoe jij dat gaat bereiken. We durven het haast niet te zeggen: de praktijk bewijst dat meestal 2 sessies ruimschoots voldoende zijn om je herstel in te zetten.

Vanzelfsprekend blijven wij standby! Maar je zult merken dat jouw lichaam en geest zelf veel meer kunnen dan je nu denkt.

In je eigen tempo

Bij wie burn-out is geraakt, is een knop omgegaan. Je raakt in een negatieve spiraal, die je razendsnel naar beneden trekt. Wij zetten tijdens de 1e sessie de knop opnieuw om. Zodat je in een positieve spiraal  terecht komt. En in je eigen gewenste tempo het licht aan het einde van de tunnel bereikt.

Wat daar wacht is de kick van de overwinning!

Wij maken je niet oeverloos afhankelijk. Wie zelf burn-out kan raken, kan zichzelf ook genezen. Bij ons leer je hoe.

Een behandeling op maat

Wij hanteren een behandeling op maat, afgestemd op jouw klachten en omstandigheden. Want burn-out kun je niet veralgemeniseren. Dat is ook de reden waarom de meeste burn-outbehandelingen niet bij iedereen aanslaan.

Een kwart eeuw ervaring, meer dan 30.000 clienten

Inmiddels zijn we een kwart eeuw en meer dan 30.000 cliënten ‘ in alle soorten en maten’ verder. En juist die ervaring met zoveel verschillende cliënten, ieder met zijn of haar eigen valkuilen en klachten, maakt dat de MindTuning-methode een beproefde methode is. Bijgesteld waar nodig, up to date door gebruikmaking van de nieuwste inzichten op het gebied van het ontstaan, oplossen en voorkomen van burn-out.

Het draait om jou!

Bij MindTuning™ draait het om jou! Iedere vorm van stress leer je zelf direct te elimineren. Minstens 1 jaar lang krijg je waar nodig ondersteuning om burn-outklachten ook in de toekomst te voorkomen. De duurzame aanpak van MindTuning™ is er vooral op gericht om krachtiger uit je burn-out te komen dan je daarvoor ooit was.

Met MindTuning™ mobiliseer je het eigen herstelvermogen. MindTuning is niet per se beter dan een traditionele therapie maar werkt snel en duurzaam.

Zonder de nadelen die het gebruik van antidepressiva ofwel serotonineheropnameremmers, zoals:  Prozac – Seroxat – Efexor – Zoloft – Cipramil en Fevarin met zich meebrengen.

Gratis TIPS ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.